Programul de loialitate Walmark

Programul de loialitate recompensează comenzile lansate de tine în magazinul online eWalmark.

Pentru orice produs Walmark comandat primești puncte de fidelizare care se adaugă automat în contul tău din magazin. Poți verifica în orice moment situaţia punctelor de fidelizare acumulate accesând contul tău din magazin.

Punctele de fidelizare pot fi folosite pentru a achiziționa alte produse Walmark sau pentru a compensa o parte sau toată valoarea următoarei comenzii.

Înregistrează-te acum

(este gratuit, nu implică obligații)

Ce pot face cu punctele de fidelizare?

Punctele de fidelizare recompensează exclusiv comenzile lansate de clienții înregistrați în magazinul  online www.eWalmark.ro. Fiecare produs Walmark valorează un număr de puncte afișate în pagina produsului. Pentru fiecare produs comandat online se acordă puncte de fidelizare. Punctele colectate  se folosesc tot în magazinul online pentru a compensa o parte sau întreaga valoare a următoarei comenzii.

Nu se acordă puncte de fidelizare pentru produsele achiziționate din alte puncte de vânzare precum farmacii, plafare sau alte magazine online inclusiv www.csw.ro. De asemenea produsele din gama Nature’s Bounty nu beneficiază de puncte de fidelizare.

 

Cum aflu câte puncte am colectat?

Numărul punctelor de fidelizare colectate este afișat în profilul personal din magazinul eWalmark.  Profilul personal poate fi accesat prin crearea unui cont în magazin sau prin autentificarea în magazin,  dacă deja există contul.

 

Unde găsesc detalii privind programul de loializare?

Pentru clarificarea modului de funcționare a programului de loializare Walmark te invităm să accesezi regulamentul programului sau să ne contactezi direct folosind formularul de contact al magazinului Walmark.

Nu ai cont în magazinul eWalmark?

Înregistrează-te acum, ai patru avantaje imediate!

 • Oferte exclusive, care
  nu le găsești altundeva
  Cauți reduceri la produsele preferate? Verifică întâi în magazinul Walmark, săptămânal avem pachete și oferte noi.

 • Consultanță
  medicală
  Fiecare client are un profil medical unic. Specialiștii Walmark răspund cu tratamente individuale și sfaturi pentru fiecare caz.

 • Curier rapid gratuit
  la comenzile peste 40 lei
  Comenzile în valoare de min. 40 lei sunt livrate gratuit prin curier rapid dacă se află printre cele peste 3.500 de localități deservite de curier.

 • Plăteşti online prin
  sistem securizat
  Asigurăm plata online cu cardul prin sistem securizat. Garantăm o tranzacție sigură cu asigurarea confidențialității datelor.

Înregistrează-te acum

(este gratuit, nu implică obligații)

Ești deja client înregistrat al magazinului eWalmark?

Recomandă acum magazinul oamenilor dragi, familiei și prietenilor tăi. Primești 15 puncte de fidelizare pentru fiecare prieten invitat care se înregistrează și face o comandă. Dacă comandă depășește 100 de lei, primești 30 de puncte în contul tău eWalmark. Cu punctele acumulate poți reduce valoarea următoarei comenzi.

Autentifică-te şi recomandă magazinul nostru.

 

Programul de loialitate Walmark este supus unui regulament.