Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?

Livrare şi plată

Livrarea prin curier rapid

Magazin eWalmark.ro livrează produsele gratuit prin curier rapid pentru comenzile plătite online cu cardul sau comenzile cu valoare de minim 40 lei. Dacă adresa de livrare nu se află în zona de acoperire a serviciului de curierat rapid, livrarea produselor se face gratuit prin Poșta Română. Comenzile plătite online cu cardul sunt livrate gratuit prin curier rapid indiferent de valoarea comenzii și locația adresei de livrare.

Livrarea prin curier rapid se face exclusiv pe teritoriul României.

Comenzile prin curier rapid se livreaza în termen de 2 zile lucrătoare de la înregistrarea şi confirmarea lor. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa Walmark.

Livrarea prin Poșta Română

Magazin eWalmark.ro livrează produsele gratuit prin Poșta Română indiferent de valoarea comenzii. Livrarea se face exclusiv pe teritoriul României.

Comenzile prin Poșta Română se livreaza în termen de 3-5 zile lucrătoare de la înregistrarea şi confirmarea comenzii și se vor ridica de la oficiul poștal. Termenul de livrare este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa Walmark.

Plata comenzilor

Plata comenzilor se face prin ramburs sau prin plată cu cardul online.

Plata ramburs se va face în momentul primirii coletului de la curier. Coletele trimise prin poștă şi neridicate în termen de 10 zile de la oficiul poştal vor fi returnate automat de către poştă.

Plata online cu cardul se face prin intermediul unui sistem securizat asigurat de PlatiOnline.ro. Toate comenzile plătite cu cardul online sunt livrate automat prin curier rapid.

PlatiOnline

Vezi aici cardurile de credit și debit prin care se poate efectua plata.

Metode de plata   

Condiții de returnare

Conform OUG 34/2014 "Consumatorul are dreptul să notifice în scris profesionistul completand cererea cu datele de la punctul B din Anexa la OUG 34/2014 că renunţă la cumpărare, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

Astfel, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile de la primirea produselor comandate şi plătite, să notifice în scris Walmark România, asupra deciziei sale de a renunţa la produsele comandate, fără obligativitatea invocarii unui motiv anume. Walmark România are obligaţia să returneze în termen de 14 zile contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate, in conformitate cu dispozitiile art. 13 din OUG 34/2014.

Clienţii vor returna produsele achiziţionate şi plătite, în ambalajul original, în termen de 14 zile de la primire fără invocarea unui motiv anume. Suma înapoiată include doar valorea produselor returnate.

Modificarea sau anularea unei comenzi

Dacă doriți să modificați parțial produsele din comandă sau să adaugați, modificați adresa de livrare vă rugăm să ne contactați precizând numărul și data comenzii.

Comenzile pot fi anulate la solicitarea clientului, folosind formularul de contact. Solicitarea va fi procesată în timpul programului de lucru. În momentul anulării unei comenzi achitate cu card online, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.