Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?
  • Proenzi ArtroStop RAPID+, 180 tb + Cadou Proenzi ArthroStop crema
Proenzi ArtroStop RAPID+, 180 tb + Cadou Proenzi ArthroStop crema

Proenzi ArtroStop RAPID+, 180 tb + Cadou Proenzi ArthroStop crema

In stoc

Preţ: 112 lei și livrare gratuită

Economisești 23 lei (preț individual 135 lei)

+
Prețurile afișate includ TVA.

Alţi clienţi au mai comandat

Informații produs

Contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor (datorită extractului de Boswellia serrata)

  • Boswellin ajută la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor
  • Vitamina C sprijină formarea colagenului folosit în funcționarea normală a cartilajelor și oaselor
  • Glucozamina și controitina sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive
  • Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare; este recomandat în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport, greutate în exces)

Detalii

Contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor (datorită extractului de Boswellia serrata)

Proenzi Rapid Plus este cel mai eficient și inovator produs din gama Proenzi.

Proenzi Rapid Plus conţine Boswellin - extract din planta Boswellia serrata, pentru sănătatea articulațiilor. Conține, de asemenea, glucozamin sulfat și condroitin sulfat - substanțe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare – precum și complexul unic ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.

Glucozamin sulfat și condroitin sulfat sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive – oase, ligamente și tendoane. Boswellin-ul contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor.

Complexul ExPur este o combinație unică de colagen tip II și vitamina C. Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare. Vitamina C participă la formarea normală a colagenului pentru funcționarea oaselor și articulațiilor.

Produse similare