Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?
  • Catalog oferte Walmark 2018
  • Catalog oferte Walmark 2018
  • Catalog oferte Walmark 2018
  • Catalog oferte Walmark 2018
Catalog oferte Walmark 2018 Catalog oferte Walmark 2018 Catalog oferte Walmark 2018 Catalog oferte Walmark 2018
Catalog oferte Walmark 2018
Catalog oferte Walmark 2018
Catalog oferte Walmark 2018

Catalog oferte Walmark 2018

Ambalare 1 buc

Alţi clienţi au mai comandat

Informații produs

Acest produs este o mostră și nu este disponibil la vânzare. Produsul este inclus gratuit în orice comandă din magazinul eWalmark.ro. Pentru a primi Catalogul selectează în coșul de cumpărături opțiunea "Adaugă un produs cadou la comandă".

Detalii

De aproape 20 de ani - ne aducem contribuția pentru a crea o lume mai bună prin promovarea unui stil de viață sănătos. Produsele Walmark oferă organismului substanțele nutritive de care acesta are nevoie pentru a funcționa așa cum trebuie.

Pe lângă contribuția noastră, este nevoie și de efortul tău; un stil de viață sănătos - constând într-o dietă echilibrată, mișcare în aer liber, bună dispoziție - sunt modul tău de a-ți păstra sănătatea pentru a te putea bucura de ea pentru cât mai mult timp.

Din cuprins:

Produsele Walmark pentru SISTEMUL OSTEO-ARTICULAR

Articulațiile sănătoase contribuie la menținerea unei mișcări naturale, oferind libertate de mișcare. WALMARK a creat produse special destinate îngrijirii articulațiilor, precum și ameliorării durerilor articulare. Efortul produselor WALMARK este potențat de un stil de viață sănătos, în care mișcarea joacă un rol esențial.

Produsele Walmark pentru SISTEMUL NERVOS

Sistemul nervos este responsabil de menținerea echilibrului intern al corpului. Produsele inovatoare WALMARK din această gamă susțin funcțiile cognitive, inclusiv memoria, îmbunătățind circulația la nivelul creierului și membrelor.

Produsele Walmark pentru TRACTUL RESPIRATOR

Tractul respirator constituie ansamblul organelor cavitare ale aparatului respirator. Acestea conduc aerul până la alveolele pulmonare, unde se efectuează schimburile între sânge și aer (oxigenarea sângelui). Produsele WALMARK din această categorie eficientizează acest schimb și contribuie la eliberarea sinusurilor, asigurând o respirație mai ușoară.

Produsele Walmark pentru APARATUL URINAR ȘI ÎNGRIJIRE INTIMĂ. PROSTATĂ

Aparatul urinar produce, stochează și elimină deșeurile organismului prin urină, iar odată cu înaintarea în vârstă pot apărea diverse afecțiuni. La bărbați acestea se pot manifesta prin probleme ale prostatei, iar la femei prin infecții urinare. Produsele WALMARK destinate acestei categorii întâmpină aceste probleme și atenuează efectele lor negative.

Produsele Walmark pentru DIGESTIE, ABSORBȚIE, METABOLISM

Hrana înseamnă viaţă, dar numai o alimentaţie sănătoasă nu este suficientă pentru a-i oferi organismului nutrienții necesari. Este nevoie ca aceasta să treacă prin aparatul digestiv unde este absorbită și metabolizată de organism. Produsele inovatoare WALMARK sprijină acest proces și asigură buna lui funcționare.

Produsele Walmark pentru IMUNITATE & ENERGIE

Interacțiunea omului zi de zi cu mediul îl pune în permanență în contact cu mulți factori de risc. Un sistem imunitar puternic protejează organismul, menținându-l sănătos și crescând nivelul de energie. Pe lângă imunitatea înnăscută, există și imunitatea formată pe parcursul vieții. Aceasta din urmă poate fi susținută prin intermediul produselor inovatoare WALMARK.

Produsele Walmark pentru INIMĂ & CIRCULAȚIE

Prin intermediul sistemului circulator, inima pompează sângele împreună cu nutrienții necesari organismului pentru o bună funcționare. O circulație deficitară poate avea efecte negative asupra stării de bine, cauzând numeroase afecțiuni. Produsele WALMARK destinate acestor afecțiuni preîntâmpină problemele circulatorii, îmbunătățind circulația, transferul de oxigen și nutrienți către țesuturi.

„Sănătatea este darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura știe să-l facă.”
Michel de Montaigne

Echipa WALMARK

Prezentare

Produse noi