Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?

Tinerețe fără bătrânețe

Și viață fără de moarte – așa spune un basm românesc. Iar altele se încheie cu și au chefuit trei zile și trei nopți. Anul acesta este rândul ca Walmark să sărbătorească 20 de ani de când îi ajută pe români să devină cea mai bună versiune a lor. Face asta prin intermediul suplimentelor alimentare inovatoare, de calitate superioară și prin promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

Când pășim în a doua parte a vieții, luăm cu noi și bune și rele. Copiii, nepoții și reușitele personale ne aduc mereu un zâmbet pe buze. Din păcate, vârsta trage după ea și semnele bătrâneții. Printre aceste semne, poate cele mai deranjante sunt durerile articulare, care îi afectează pe cei care își doresc un stil de viață activ. Articulațiile fac legătura între oase, structura noastră de rezistență. Acestea preiau stresul atunci când ridicăm greutăți sau ne mișcăm. Din cauza uzurii care apare la orice mișcare, de la mers până la ridicat greutăți, articulațiile suferă, apoi se instalează durerea, procesul de refacere este lent și vindecarea are nevoie de susținere.

Pentru sănătatea articulațiilor sunt foarte importante prevenirea accidentărilor și un stil de viață sănătos care implică mișcare. Însă, nu este întotdeauna suficient. Sunt necesari nutrienți cu proprietăți de vindecare și întreținere pentru articulații. Cele mai inovatoare produse realizate de Walmark destinate îngrijirii și menținerii sănătății articulațiilor sunt cele din gama Proenzi.

Proenzi ArtroStop Rapid+ este expertul de care articulațiile noastre au nevoie pe termen lung. Conţine Boswellin - extract din planta Boswellia serrata, ce contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor. Această plantă este cunoscută pentru caracteristicile ei analgezice și antiinflamatorii

Pentru rezultate optime se recomandă o cură de minim trei luni, câte o tabletă de trei ori pe zi, așa se fac alături de Walmark primii pași către o tinerețe fără bătrânețe