Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?

Stai la soare de trei ori pe săptămână?

Mănânci o porție de pește gras în fiecare zi? Stai la soare de trei ori pe săptămână timp de cel puțin 15 minute? Dacă răspunsul la ambele întrebări e NU, atunci probabil există riscul să îți lipsească unul dintre cei mai importanți nutrienți, vitamina D.

S-ar putea să nu observi imediat vreun simptom specific, de aceea, ar fi bine să te protejezi. Vitamina D este un element cheie pentru multe funcții ale corpului și e necesară pentru un sistem imunitar funcțional. În același timp, e necesară pentru absorbția de calciu, si, în consecință, necesară pentru a avea oase sănătoase, dinți sănătoși și mușchi puternici.

Din acest motiv asigurarea dozei zilnice de Vitamina D este un pas esențial pentru a susține o stare de bine de durată. Mai jos găsești trei recomandări simple care te pot ajuta:

1. Mănâncă o porție de pește gras în fiecare zi: 100 g de somon gătit, 100 g de macrou gătit sau 75 g de sardine. O altă alegere bună este tonul proaspăt (nu cel din conservă), păstrăvul sau heringul. Prepară peștele prin aburi sau cuptor, eventual chiar și pe grătar. Evită peștele prăjit.

2. Stai 15 minute în soare, de trei ori pe săptămână. Amintește-ți că pielea trebuie expusă la soare în aer liber, fără protecție (ferestrele, textilele, chiar și cremele cu factor de protecție scăzut împiedică producerea de Vitamina D).

3. Ia o capsulă de suplimente alimentare Walmark Super Vitamina D3 2000 IU pe zi, în special în sezonul rece, când nu este soare destul. Super Vitamina D3 2000 UI de la Walmark îți oferă o doză ridicată din această vitamină esențială într-o singură capsulă aurie minusculă.  

* Doza zilnică de vitamina D este personalizată deoarece sunt nenumărați factori care afectează capacitatea pielii de a produce vitamina D, cum ar fi anotimpul, momentul zilei, latitudinea, poluarea aerului, perdeaua de nori, protecția solară, părțile expuse ale corpului, tipul / culoarea pielii. Doza zilnică recomandată pentru un adult sănătos este 600 UI (Unități Internaționale), 400 UI pentru copii 1+ și între 700 până la 1000 UI pentru persoanele în vârstă de 70 de ani.