Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?

Remediul pe care poti conta - Prostenal Perfect

„Am 55 de ani . Am diabet zaharat de tip 2 si afectiuni cardiace serioase. De doi ani mi s-a instalat si un stent la inima in urma unui infarct care le-a depasit cu mult pe celelalte de pana la el. Am inceput sa iau (la propunerea si insistentele sotiei mele, ca urmare a reclamelor vazute la televizor) cate doua pastile de PROSTENAL pe zi. M-am gandit ca ar fi bine sa iau una la pranz si una seara, iar rezultatele sunt uimitoare: dupa cateva zile (2-3), am simtit o imbunatatire a starii mele de sanatate, in sensul ca frecventa urinarilor s-a redus considerabil. Inainte de a incepe tratamentul, urinam la intervale de timp de cate 50-55 de minute (in cel mai bun caz la 60 de minute)! Era ingrozitor! Mai ales noaptea, deoarece frecventa se mentinea constant, iar somnul ma chinuia si ziua si noaptea, deoarece niciodata nu ma puteam odihni suficient, iar acest lucru se resimtea in viata mea de zi cu zi.

Nu puteam face deplasari mai lungi, deoarece la fiecare 50 de minute trebuia sa urinez! Nu puteam participala activitati profesionale cu durata mai lunga de 50 de minute, ceea ce era cat se poate de jenant. Iar somnul ma cuprindea imediat ce aveam un moment de pauza sau de relaxare. Acum, dupa aproximativ patru saptamani de tratament, urinez la intervale de cinci ore, ceea ce este extraordinar din punctul meu de vedere! In mod exceptional, pot fi si periodicitati de trei ore si jumatate, in functie de cantitatea si de tipul lichidelor ingerate, dar in mod curent, intervalul este de cinci ore. Pot conta pe aceste date atunci cand imi programez activitatile cotidiene.

Am inceput sa ma pot odihni bine noaptea. Desi imi este jena sa afirm, dar si activitatea sexuala s-a imbunatatit in mod uimitor! Prin urmare, convingerea mea este ca acest medicament este deosebit de util si ca merita tot interesul si atentia barbatilor trecuti de o anumita varsta! Felicitari si multumiri producatorilor si distribuitorilor care depun eforturi pentru ca acest medicament sa ajunga la cei interesati!”

Teodor Balan, 55 ani, Timisoara

Idei sanatoase

  • Zincul si seleniul sunt doua minerale care va pot ajuta sa preveniti afectiunile prostatei. Ele imbunatatesc sanatatea acesteia si va pot scapa de griji la batranete.
  • Consumati seminte de dovleac. Sunt o sursa excelenta de zinc si de acizi grași esentiali, plus nutrienti care ajuta la mentinerea sanatatii prostatei.

Recomandarea Walmark

Cresterea volumului prostatei este insotita de o serie de manifestari: barbatul urineaza frecvent noaptea, mai ales spre dimineata, scade forta calibrului jetului urinar, apare senzatia de urinare incompleta.

De aceea este importanta schimbarea stilului de viata (evitarea consumuluide lichide seara inainte de culcare, reducerea consumului de alcool si de cafea, precum si administrarea de diuretice seara), concomitant cu prezentarea la medicul urolog, pentru a stabili conduita terapeutica corespunzatoare.

Gerald Flintoaca-Filip
Consultant Walmark