Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?

O doză mare de Vitamina D ușor absorbabilă într-o singură capsulă mică

Conform cercetărilor, până la 80% din persoane nu au un nivel optim de vitamina D în organism. Este o cifră destul de mare, având în vedere importanța Vitaminei D. Despre acest ingredient de o importanță deosebită se știe azi că e responsabil pentru funcționarea propice a sistemului imunitar și pentru a avea un sistem osos si dinți sănătoși si puternici.

Cauzele deficienței de vitamina D sunt evidente, având în vedere că aceasta se găsește doar într-o serie limitata de alimente, cum ar fi peștele gras, uleiul din ficat de pește, gălbenușul de ou și ficatul de vită. Numai aproximativ 10% din doza necesară de vitamina D este asigurată din alimentație iar până la 90% se obține din expunerea organismului la lumina soarelui. Denumită și "vitamina soarelui", vitamina D este singura vitamină pe care organismul uman o poate produce când pielea este expusă la razele ultraviolete ale soarelui. Acest lucru nu e ușor de realizat la anumite latitudini, în anumite condiții meteorologice și într-un stil de viață urban.

Este foarte recomandată administrarea de suplimente cu vitamina D persoanelor care nu se expun suficient la lumina soarelui (cei care lucrează la birou, pacienții imobilizați la pat, persoanelor în vârstă, cele cu un ten mai închis, femeilor însărcinate și care alăptează, femeile trecute de menopauză, sugarii și copiii mici, persoanele supraponderale sau obeze, persoanele care întâmpină dificultăți de  absorbție a nutrienților, persoanele cu alergie la lapte sau intoleranță la lactoză, și vegetarienii și veganii.

Walmark, producător de suplimente alimentare cu 25 de ani de experiență și multe premii câștigate până în prezent, se concentrează pe acest ingredient multifuncțional și lansează Super Vitamina D 2000 UI, o formulă ușor absorbabilă cu  doză ridicată de vitamina D într-o capsulă minusculă.

O singură capsulă conține 2000 UI (Unități Internaționale; o unitate folosită pentru măsurarea vitaminelor solubile în grăsimi) de Vitamina D3, forma preferată de Vitamina D a organismului. Acum este mai ușor să oferiți organismului dumneavoastră ceea ce are nevoie pentru a vă menține și proteja sănătatea pe termen lung. Doza recomandată este de 1 capsulă pe zi pentru adulți și 1 capsulă o dată la două zile pentru copii peste 12 ani, femei însărcinate și care alăptează.

Suplimentul alimentar Walmark Super Vitamina D 2000 UI nu conține conservanți, coloranți,  gluten, lactoză și este potrivit pentru toți membri familiei, inclusiv pentru  femei însărcinate și care alăptează  și copii peste 12 ani.

*GINDE AA1, LIU MC a CAMARGO CA JR. Demographic Differences and Trends of Vitamin D Insufficiency. Arch Intern Med. 2009

Despre Walmark

Walmark este unul din cei mai importanți producători si distribuitori independenți de vitamine, minerale și suplimente alimentare din Europa Centrală și de Est. Walmark este lider de piață  în multe segmente de piață din multe țări, si ocupă prima poziție în Republica Cehă, Slovacia, Romania, Bulgaria, Ungaria și poziții importante în Polonia și Statele Baltice.

Compania comercializează o gamă larga de suplimente alimentare și produse care se vând fără prescripție medicală prin rețeaua sa de distribuție bine dezvoltată. Portofoliul de produse Walmark include Artrostop și Proenzi, branduri premium pentru îngrijirea articulațiilor, gama de produse Prostenal și Urinal pentru probleme urologice masculine și feminine și Minimarțienii, brandul de încredere pentru imunitatea copiilor.