Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?

MemoPlus la nevoie se cunoaşte!

Pentru unii studenţi, sesiunea este un prilej de a-şi confirma inteligenţa; pentru alţii, este o sursă de stres. Unii sunt nerabdători să înceapă mai repede, alţii îşi pregătesc intens copiuţele, iar alţii nu ştiu cum să mai amâne…inevitabilul.

Toate aceste atitudini, stări şi emoţii provin din aceeaşi cauză: în timpul perioadei de examinări elevii şi studenţii se confruntă cu o serie de solicitări care induc un grad variabil de stres. Obiectivul tuturor este să treacă cu succes examenele…

Cum se pot evita sau diminua intensitatea stărilor de anxietate, incapacitatea de concentrare şi memorare, incoerenţa ideilor şi a formulărilor, oboseala psihică şi fizică? Produsul ideal în aceste perioade este MemoPlus.

MemoPlus conţine o combinaţie specială formată din 5 ingrediente active care au o influenţă pozitivă asupra memoriei şi concentrării şi care cresc confortul general al organismului: gingko biloba, vitamina B6, magneziu şi cafeină.

MemoPlus funcţionează ca un excelent stimulant pentru toate persoanele care au nevoie de o susţinere a funcţiilor intelectuale.