Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Ești la prima comandă?

Centrul de sănătate

Câștigă la Tombola Verii Walmark

Perioada de desfășurare a Tombolei este 9.07.2018 – 15.07.2018 inclusiv. Tragerea la sorți va avea loc în data de 16.07.2018.

În cadrul Campaniei se vor acorda următoarele premii: 15 termometre digitale cu infraroșu și ecran LCD și 10 cântare electronice cu sticlă securizată și afișaj LCD.

Cum faci față examenelor

MemoPlus este un produs care acţioneză favorabil asupra capacităţii de concentrare şi a memoriei.

Combinaţia celor cinci substanţe active influenţează pozitiv nu numai capacităţile psihice, ci şi întreaga condiţie a individului.

Tinerețe fără bătrânețe

Și viață fără de moarte – așa spune un basm românesc. Iar altele se încheie cu și au chefuit trei zile și trei nopți. Iar altele se încheie cu și au chefuit trei zile și trei nopți.

Când pășim în a doua parte a vieții, luăm cu noi și bune și rele. Copiii, nepoții și reușitele personale ne aduc mereu un zâmbet pe buze.

Din păcate, vârsta trage după ea și semnele bătrâneții. Printre aceste semne, poate cele mai deranjante sunt durerile articulare, care îi afectează pe cei care își doresc un stil de viață activ. 

Sănătoasă din cap până-n picioare

Știm că sănătatea este esențială. Ea determină fiecare lucru important din viața noastră: familia, relațiile, obiectivele și visurile noastre... Față de sănătate, orice altceva este pe planul doi.

Este normal ca femeile să se confrunte cu infecții ale tractului urinar și chiar cu infecții vaginale. În această normalitate și-a propus și Walmark să intre prin crearea produselor Beliema și Urinal, soluții pentru igiena intimă a femeilor astfel încât să aibă o viață sănătoasă și fericită.

Sesiune fără stresiune

Dacă vrei să faci față mai ușor sesiunii și să fii în formă maximă la examene, susține-ți creierul și oferă-i un impuls de energie cu MemoPlus.

Special conceput pentru elevi și studenți, MemoPlus este benefic în procesul de învățare deoarece te ajută să te concentrezi, să memorezi și să înveți mai ușor datorită substanțelor active, precum Ginkgo biloba, cafeină, vitamina B6 și Magneziu.

Apără-ți copilul de virozele de la grădi sau școală

Copilăria este frumoasă pentru că are farmecul ei de a fi plină de joacă și lipsită de griji. Totuși, pentru o dezvoltare fizică și psihică armonioasă, trebuie avute în grijă și nevoile copiilor, care sunt sunt diferite – la vârste diferite.

Poate prima provocare a părinților este prima zi de grădiniță ori școală a celor mici. Această nouă etapă plină de entuziasm și prieteni noi, îi pune pe copii față în față și cu virusuri și bacterii.

Când suntem sănătoși, suntem de neoprit

Anul acesta compania Walmark marchează un punct important în evoluția noastră: se împlinesc 20 de ani de când suntem alături de români și îi ajutăm să devină cea mai bună versiune a lor.

Sărbătorim 20 de ani de când ne-am angajat că vom fi acolo pentru cei care își doresc să se bucure de frumusețile vieții, fără să fie deranjați de orice fel de disconfort legat de sănătate

Cum să-ți menții virilitatea, masculinitatea și stima de sine

Este în natura bărbaților să domine și să-și dorească să fie puternici, să fie masculul alfa dintr-un grup.

Este și normal, de sute de mii de ani de evoluție, de când trăiam în peșteri, bărbații trebuiau să lupte pentru a-i ține în siguranță pe ceilalți membri ai tribului, copii sau bătrâni, și să vâneze pentru a le procura hrană și să-i conducă spre o viață mai bună.

O doză mare de Vitamina D ușor absorbabilă într-o singură capsulă mică

Conform cercetărilor, până la 80% din persoane nu au un nivel optim de vitamina D în organism. Este o cifră destul de mare, având în vedere importanța Vitaminei D.

Numai aproximativ 10% din doza necesară de vitamina D este asigurată din alimentație iar până la 90% se obține din expunerea organismului la lumina soarelui.

Tombola Sănătate fără Greutate și-a desemnat câștigătorii

Walmark dorește să mulțumească tuturor clienților care au lansat comenzi în cadrul campaniei „Sănătate fără Greutate”.

Campania a acordat 10 premii a câte un cântar de baie electronic. Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți.

8 semne că trebuie să iei în calcul nevoia de Vitamina D

Vitamina D este unul din cei mai valoroși nutrienți conform cercetărilor care leagă prezența acesteia de numeroase beneficii pentru organism.

Lipsa acesteia poate genera pe termen lung numeroase probleme grave de sănătate.

Stai la soare de trei ori pe săptămână?

Mănânci o porție de pește gras în fiecare zi? Stai la soare de trei ori pe săptămână timp de cel puțin 15 minute?

Dacă răspunsul la ambele întrebări e NU, atunci probabil există riscul să îți lipsească unul dintre cei mai importanți nutrienți.

S-ar putea să nu observi imediat vreun simptom specific, de aceea, ar fi bine să te protejezi.

Cum îţi poţi măsura singur ritmul cardiac

Ritmul cardiac (pulsul) reprezintă numărul de bătăi ale inimii, într-un  minut. Ritmul cardiac normal variază de la persoană la persoană, în funcţie de vârstă, mărimea corpului, de condiţia fizică şi de starea medicală.

Măsurarea frecvenţei  cardiace este instrumentul cel mai des folosit pentru verificarea stării de sănătate. Fluctuaţiile mari pot fi un indiciu timpuriu al degradării stării de sănătate.

Beneficiile cartilajului de rechin

Extractul de cartilaj de rechin a fost mulţi ani studiat ca tratament pentru cancer, osteoartrită, dureri articulare, psoriazis, degenerescenţă maculara.

Datorită compoziţiei sale, administrarea lui poate oferi mai multe beneficii organismului uman.

Beneficiile Evening Primrose

Evening Primrose este o plantă cu numeroase beneficii. În primul rând este o plantă cu valoare alimentară.

În scopuri terapeutice se foloseşte uleiul de Evening Primrose care are un conţinut ridicat de acid linoleic,  acid gama linoleic, fitosteroli, tocoferoli, triptofan, calciu, magneziu, potasiu şi mulţi alţi compuşi cu acţiune benefică asupra organismului uman.

În prezent se foloseşte pentru tratarea şi ameliorarea diferitelor afecţiuni.

Merișorul: miracolul naturii

Natura ne face uneori daruri extraordinare. Ea ne învață să prevenim bolile și ne oferă tot ce avem nevoie pentru a ne proteja.

Indienii americani din trecut îşi tratau cu ele rănile, iar primii colonişti din Anglia le foloseau pentru lipsa poftei de mâncare, probleme digestive şi afecţiuni ale sângelui. Considerate superfructe în regiunile nordice, nu mai încape îndoială că fructele de merișor au numeroase beneficii pentru sănătate.

Remediul pe care poti conta - Prostenal Perfect

Nu puteam face deplasari mai lungi, deoarece la fiecare 50 de minute trebuia sa urinez! Nu puteam participala activitati profesionale cu durata mailunga de 50 de minute, ceea ce era cat se poate de jenant.

Acum, dupa aproximativ patru saptamani de tratament, urinez la intervale de cinci ore, ceea ce este extraordinar din punctul meu de vedere!

Imunitatea - ce este și cum o stimulăm?

Imunitatea reprezinta capacitatea organismului de a se apara de agentii patogeni - virusuri, bacterii, paraziti si toxine. Sistemul imunitar este un sistem complex de celule si molecule (anticorpi) al carui rol este sa asigure protectia impotriva agresorilor.

Sistemul imunitar este exact asa cum spune si numele - un sistem si nu o singura entitate. Iar pentru a functiona bine, are nevoie de echilibru si armonie.

4 idei sănătoase pentru prostată

Controlul anual al prostatei după vârsta de 40 de ani este o necesitate.

 

Creșterea volumului prostatei este însoţită de o serie de simptome. 

 

Cu cât o afecțiune a acesteia este descoperită mai devreme, cu atât mai repede se poate interveni în rezolvarea problemei, înainte ca aceasta să se agraveze.

Cum să eviți șocul pensionării

Pensionarea este percepută, în mod greșit, ca fiind finalul perioadei în care o persoană este utilă celor din jur.

 

Ce le scapă însă din vedere celor care sunt neliniștiți de gândul acestei tranziții este faptul că pensionarea aduce și oportunități. 

 

Cum însă știm că schimbările majore nu se întâmplă peste noapte, ne-am gândit să propunem câteva sfaturi utile pentru cei aflați în această situație.

Secretul meu?

Am rugat câţiva studenţi să ne împărtăşească gândurile lor despre examene, memorie şi efort intelectual.

 

Mihai este student la Politehnica iar Alina încearcă să-și împartă timpul între studii, pasiuni și blogul personal.

 

Alina spune că iubește libertatea și din acest motiv nu are timp pentru tocit. Cum se descurcă Alina și Mihai în sesiune?

Hipertrofia benignă a prostatei poate degenera într-un cancer de prostată?

Pe măsura ce prostata crește, iar hipertrofia benignă a prostatei începe să restricționeze fluxul urinar, apar simptome precum flux urinar slab, dificultate în a urina, pierdere involuntară de urină și senzație de urinare incompletă.

 

La debutul bolii barbatii pot prezenta doar o mica gama de simptome deoarece musculatura vezicii urinare este suficient de puternica pentru a impinge urina chiar si printr-o uretra usor comprimata. 

Îţi amorţesc degetele de la mâini sau picioare?

Ai crampe musculare la nivelul membrelor inferioare după activităţi precum mersul sau urcatul scărilor?

 

Te confrunți cu senzaţii de răceală în partea inferioara a piciorului sau la nivelul mainilor?

 

Aceste manifestări pot fi simptome ale arteriopatiei obliterante.

MemoPlus la nevoie se cunoaşte!

Cum se pot evita sau diminua intensitatea stărilor de anxietate?

 

Dar incapacitatea de concentrare şi memorare, incoerenţa ideilor şi a formulărilor, oboseala psihică şi fizică?

 

Vă propunem un stimulant excelent pentru toate persoanele care au nevoie de o susţinere a funcţiilor intelectuale.

Cum stimulezi circulaţia periferică deficitară?

Îmbatrânirea este un proces fiziologic normal, care afecteaza întreg corpul uman.

 

 Absorbţia substantelor nutritive, a vitaminelor şi a mineralelor este mai redusă la persoanele vârstnice.

 

Ce putem face să atenuăm efectele înaintării în vârstă precum circulaţia periferică deficitară?

Studiile clinice susțin eficiența Prostenal Perfect

Eficacitatea Prostenal a fost investigată pe un eșantion de bărbați vârstnici suferinzi de simptome ale infecțiilor tractului urinar inferior cauzată de hiperplazia benignă multicentrică.

 

Rezultatele obținute în urma administrării combinației de Saw Palmetto și Urtica Dioica au fost superioare, observându-se ameliorarea ITUi conform scorului internațional al simptomatologiei prostatei.

Ajutor in cazul infecţiilor tractului urinar

Infecţiile tractului urinar (prescurtate I.T.U.) sunt afecţiuni neplăcute, care chinuie atât femeile, cât şi bărbaţii. 

 

Pe piaţa farmaceutică se găsesc foarte multe preparate care folosesc capacitatea unor substanţe naturale de a împiedica aderenţa unor bacterii patogene (mai ales a Escherichiei coli) de epiteliul mucoasei căilor urinare. 

 

Ne pot ajuta suplimenţii nutriţionali, cum ar fi, de exemplu, Urinal?

Sesiune? Nici o grijă!

Tinerii studenţi, mai ales cei care se află în faţa primei sesiuni, au nevoie de tot sprijinul parinţilor. Ca părinte, încerci să faci totul pentru copilul tău. Desigur, nu poţi învăţa în locul lui, dar poţi încerca să-i creezi condiţiile de care are nevoie şi să-i acorzi întreg suportul tău. Iată câteva sfaturi care credem că îţi pot fi de folos.

Sesiune sau stresiune?

Prima sesiune era cât pe ce să se transforme într-un fiasco total. Nu s-a ajuns acolo şi asta mulţumită părinţilor mei. A fost poate cel mai important sprijin pe care aveam să-l primesc vreodată. Oboseala pe care mama a reuşit să o identifice după un simplu „Alo” spus fără vlagă la telefon a convins-o să-mi dea o mână de ajutor.

PREVENŢIA - cea mai bună cale de a lupta împotriva infecţiilor urinare

Cea mai bună cale de a preveni infecțiile urinare la tinerele fete și la femei este aceea de a respecta o bună igienă locală.

Beneficiile Saw Palmetto în tratarea HBP (hiperplazia benignă a prostatei)

Datorită conţinutului său bogat în acizi graşi, steroli şi polizaharide, aproximativ 95% din pacienţii care suferă de HBP folosesc suplimente pe baza de Saw Palmetto pentru ameliorarea simptomatologiei.

De ce este extractul de Gingko Biloba atât de popular?

Oamenii care își preţuiesc sănătatea au început să folosească diferiţi suplimenţi nutriţionali pentru a compensa insuficienţa unor elemente din alimentație. Unul dintre acestea este Gingko Biloba care, pentru efectele sale curative, şi-a câştigat o meritată popularitate.

Tombola Crăciunului și-a desemnat câștigătorii

Walmark dorește să mulțumească tuturor clienților care au lansat comenzi în cadrul campaniei „Tombola Crăciunului”.

Dărâmarea unui mit despre infecțiile de tract urinar

Infecțiile urinare nu sunt datorate răcelilor aparatului genital sau faptului că ne așezam pe suprafețe reci, ci unei bacterii (Escherichia Coli) și nu țin cont de sezon!

Poliartrita reumatoidă

Artrita reumatoidă (AR) este o boală inflamatorie cronică autoimună care afectează între 0,5% și 1% din populație. Manifestarea caracteristică a acestei condiții este inflamarea persistentă a membranei sinoviale, dar există numeroase alte manifestări sistemice, care sunt, de asemenea, implicate.

Ce trebuie să știm despre TRATAMENTUL infecţiilor urinare

Infecţiile urinare, cistitele, cum sunt denumite în limbaj popular, sunt declanșate de acţiunea unei bacterii asupra tractului urinar. Principalele semne ale afecţiunii sunt urinările frecvente asociate cu usturimi sau cu dureri

Exerciții pentru consolidarea articulațiilor și mușchilor

În timp ce stați întins pe spate, întindeți mâinile pe lângă corp. Respirați regulat. Împingeți/trageți, alternativ, vârfurile picioarelor. Repetați de 10 ori pentru fiecare picior.

Articulația genunchiului și tratamentul complet pentru cartilajul articular și lichidul sinovial

Articulația este formată din cartilaj articular, membrană sinovială, ligamente, tendoane, lichid sinovial şi oase. Cele mai multe articulații sunt mobile, permiţând oaselor să se mişte.

Recomandări pentru administrarea produselor Minimarțieni la copii

Pentru prichindei, iarna e un tărâm de vis și nimic nu-i poate opri din dorința de a-l descoperi. Nu trebuie decât să te asiguri de un singur lucru: că amenințările anotimpului rece, guturaiul, răcelile sau gripele de tip vechi sau nou, vor fi ținute la distanță.

Vremea rece amplifică afecțiunile articulare?

Este foarte important să ştim cum vremea rece poate afecta persoanele cu afecţiuni ale articulațiilor. În lunile reci, din cauza temperaturilor scăzute și activității fizice reduse, persoanele cu afecțiuni ale articulațiilor se confruntă cu dureri articulare și rigiditate.

Alimentația inadecvată și excesivă

Supraîncărcarea stomacului și a intestinelor cu alimente bogate în carbohidrați ca urmare a unui stil de viață nesănatos, duce la acumularea de gaze în intestine. De asemenea, combinațiile alimentare necorespunzătoare pot conduce la discomfort digestiv și la balonare.

Tombola Green Friday 2016 și-a desemnat câștigătorii

Walmark dorește să mulțumească tuturor clienților care au lansat comenzi în cadrul campaniei „Green Friday”.

Vitamina vitală care s-ar putea să-ți lipsească

Mănânci bine și incluzi mereu în alimentație fructe și legume proaspete.

În ciuda acestui fapt, poți totuși să fii expusă riscului de deficit de vitamina D, fără să îți dai seama.

Menține sănătatea prostatei cu trei substanțe active

Necesitatea imperioasă de a urina, micțiunile dificile sau întrerupte, incontinența urinară - toate acestea sunt manifestari ale afecțiunilor prostatei care, pe langă importante probleme de sănătate, pot produce și deteriorarea calității vieții sexuale.

Importanţa vitaminelor şi mineralelor pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor

Când te gândeşti la copii, primele lucruri care îţi vin în minte sunt energia fantastică şi pofta de viaţă pe care o au. Dincolo de percepţii însă, în spatele unui copil nu se ascunde întotdeauna un maratonist. O nutriţie lipsită de vitamine poate vlăgui orice mic năzdrăvan.

Osteoartrita și degradarea cartilajului articular

Cartilajul articular învelește extremitățile osoase ale articulațiilor, iar distrugerea lui determină apariția durerii și a rigidității articulare. Cele mai afectate articulații sunt articulațiile de la nivelul genunchiului, șoldului, mâinii și a coloanei vertebrale.

Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult

Se estimează că aproximativ 40 % dintre femei şi 12 % dintre bărbaţi prezintă cel puţin o infecție a tractului urinar într-un moment al vieţii. Cu toate că cele mai multe ITU răspund prompt la tratamentul antibiotic corect si nu prezintă complicaţii, majoritatea persoanelor care au suferit o ITU sunt de acord ca simptomele sunt mai mult decât supărătoare.

Fii “verde”, protejează planeta și iubește-ți copilul

A fi ”verde” (sau, altfel spus, “ecologist/eco”) înseamnă să îţi pese de mediul în care trăieşti, de planeta Pământ, şi să vrei o viaţă mai sănătoasă pentru tine şi familia ta; să crezi că Natura este perfectă, să înveţi să iubeşti tot ce înseamnă Viaţa, să îţi placă să observi această perfecţiune zi de zi şi să încerci să o protejezi, dăruind-o generaţiilor viitoare.

NOUL Urinal Akut - ajutor dovedit ştiinţific în infecţiile de tract urinar

Infecţiile de tract urinar (ITU) reprezintă una dintre cele mai des întâlnite boli ale aparatului urinar, care afectează şi barbaţii, dar e mai frecventă la femei (40% dintre femei au prezentat un episod de infecţie de tract urinar de-a lungul vieţii).

Apariţia febrei, frisoanelor şi a durerilor lombare semnifica prezenţa infectiei la nivelul tractului urinar superior (rinichi, uretere).