Avantaje pentru intreaga familie!

Coşul meu

0 produse: 0,00 lei

Livrare GRATUITĂ prin curier pentru comenzi
începând cu 40 Lei vezi detalii

Centrul de sănătate

4 idei sănătoase pentru prostată

Controlul anual al prostatei după vârsta de 40 de ani este o necesitate.

 

Creșterea volumului prostatei este însoţită de o serie de simptome. 

 

Cu cât o afecțiune a acesteia este descoperită mai devreme, cu atât mai repede se poate interveni în rezolvarea problemei, înainte ca aceasta să se agraveze.

Cum să eviți șocul pensionării

Pensionarea este percepută, în mod greșit, ca fiind finalul perioadei în care o persoană este utilă celor din jur.

 

Ce le scapă însă din vedere celor care sunt neliniștiți de gândul acestei tranziții este faptul că pensionarea aduce și oportunități. 

 

Cum însă știm că schimbările majore nu se întâmplă peste noapte, ne-am gândit să propunem câteva sfaturi utile pentru cei aflați în această situație.

Secretul meu?

Am rugat câţiva studenţi să ne împărtăşească gândurile lor despre examene, memorie şi efort intelectual.

 

Mihai este student la Politehnica iar Alina încearcă să-și împartă timpul între studii, pasiuni și blogul personal.

 

Alina spune că iubește libertatea și din acest motiv nu are timp pentru tocit. Cum se descurcă Alina și Mihai în sesiune?

Hipertrofia benignă a prostatei poate degenera într-un cancer de prostată?

Pe măsura ce prostata crește, iar hipertrofia benignă a prostatei începe să restricționeze fluxul urinar, apar simptome precum flux urinar slab, dificultate în a urina, pierdere involuntară de urină și senzație de urinare incompletă.

 

La debutul bolii barbatii pot prezenta doar o mica gama de simptome deoarece musculatura vezicii urinare este suficient de puternica pentru a impinge urina chiar si printr-o uretra usor comprimata. 

Îţi amorţesc degetele de la mâini sau picioare?

Ai crampe musculare la nivelul membrelor inferioare după activităţi precum mersul sau urcatul scărilor?

 

Te confrunți cu senzaţii de răceală în partea inferioara a piciorului sau la nivelul mainilor?

 

Aceste manifestări pot fi simptome ale arteriopatiei obliterante.

MemoPlus la nevoie se cunoaşte!

Cum se pot evita sau diminua intensitatea stărilor de anxietate?

 

Dar incapacitatea de concentrare şi memorare, incoerenţa ideilor şi a formulărilor, oboseala psihică şi fizică?

 

Vă propunem un stimulant excelent pentru toate persoanele care au nevoie de o susţinere a funcţiilor intelectuale.

Cum stimulezi circulaţia periferică deficitară?

Îmbatrânirea este un proces fiziologic normal, care afecteaza întreg corpul uman.

 

 Absorbţia substantelor nutritive, a vitaminelor şi a mineralelor este mai redusă la persoanele vârstnice.

 

Ce putem face să atenuăm efectele înaintării în vârstă precum circulaţia periferică deficitară?

Studiile clinice susțin eficiența Prostenal Perfect

Eficacitatea Prostenal a fost investigată pe un eșantion de bărbați vârstnici suferinzi de simptome ale infecțiilor tractului urinar inferior cauzată de hiperplazia benignă multicentrică.

 

Rezultatele obținute în urma administrării combinației de Saw Palmetto și Urtica Dioica au fost superioare, observându-se ameliorarea ITUi conform scorului internațional al simptomatologiei prostatei.

Ajutor in cazul infecţiilor tractului urinar

Infecţiile tractului urinar (prescurtate I.T.U.) sunt afecţiuni neplăcute, care chinuie atât femeile, cât şi bărbaţii. 

 

Pe piaţa farmaceutică se găsesc foarte multe preparate care folosesc capacitatea unor substanţe naturale de a împiedica aderenţa unor bacterii patogene (mai ales a Escherichiei coli) de epiteliul mucoasei căilor urinare. 

 

Ne pot ajuta suplimenţii nutriţionali, cum ar fi, de exemplu, Urinal?

Sesiune? Nici o grijă!

Tinerii studenţi, mai ales cei care se află în faţa primei sesiuni, au nevoie de tot sprijinul parinţilor. Ca părinte, încerci să faci totul pentru copilul tău. Desigur, nu poţi învăţa în locul lui, dar poţi încerca să-i creezi condiţiile de care are nevoie şi să-i acorzi întreg suportul tău. Iată câteva sfaturi care credem că îţi pot fi de folos.

Sesiune sau stresiune?

Prima sesiune era cât pe ce să se transforme într-un fiasco total. Nu s-a ajuns acolo şi asta mulţumită părinţilor mei. A fost poate cel mai important sprijin pe care aveam să-l primesc vreodată. Oboseala pe care mama a reuşit să o identifice după un simplu „Alo” spus fără vlagă la telefon a convins-o să-mi dea o mână de ajutor.

PREVENŢIA - cea mai bună cale de a lupta împotriva infecţiilor urinare

Cea mai bună cale de a preveni infecțiile urinare la tinerele fete și la femei este aceea de a respecta o bună igienă locală.

Beneficiile Saw Palmetto în tratarea HBP (hiperplazia benignă a prostatei)

Datorită conţinutului său bogat în acizi graşi, steroli şi polizaharide, aproximativ 95% din pacienţii care suferă de HBP folosesc suplimente pe baza de Saw Palmetto pentru ameliorarea simptomatologiei.

De ce este extractul de Gingko Biloba atât de popular?

Oamenii care își preţuiesc sănătatea au început să folosească diferiţi suplimenţi nutriţionali pentru a compensa insuficienţa unor elemente din alimentație. Unul dintre acestea este Gingko Biloba care, pentru efectele sale curative, şi-a câştigat o meritată popularitate.

Tombola Crăciunului și-a desemnat câștigătorii

Walmark dorește să mulțumească tuturor clienților care au lansat comenzi în cadrul campaniei „Tombola Crăciunului”.

Dărâmarea unui mit despre infecțiile de tract urinar

Infecțiile urinare nu sunt datorate răcelilor aparatului genital sau faptului că ne așezam pe suprafețe reci, ci unei bacterii (Escherichia Coli) și nu țin cont de sezon!

Poliartrita reumatoidă

Artrita reumatoidă (AR) este o boală inflamatorie cronică autoimună care afectează între 0,5% și 1% din populație. Manifestarea caracteristică a acestei condiții este inflamarea persistentă a membranei sinoviale, dar există numeroase alte manifestări sistemice, care sunt, de asemenea, implicate.

Ce trebuie să știm despre TRATAMENTUL infecţiilor urinare

Infecţiile urinare, cistitele, cum sunt denumite în limbaj popular, sunt declanșate de acţiunea unei bacterii asupra tractului urinar. Principalele semne ale afecţiunii sunt urinările frecvente asociate cu usturimi sau cu dureri

Exerciții pentru consolidarea articulațiilor și mușchilor

În timp ce stați întins pe spate, întindeți mâinile pe lângă corp. Respirați regulat. Împingeți/trageți, alternativ, vârfurile picioarelor. Repetați de 10 ori pentru fiecare picior.

Articulația genunchiului și tratamentul complet pentru cartilajul articular și lichidul sinovial

Articulația este formată din cartilaj articular, membrană sinovială, ligamente, tendoane, lichid sinovial şi oase. Cele mai multe articulații sunt mobile, permiţând oaselor să se mişte.

Recomandări pentru administrarea produselor Minimarțieni la copii

Pentru prichindei, iarna e un tărâm de vis și nimic nu-i poate opri din dorința de a-l descoperi. Nu trebuie decât să te asiguri de un singur lucru: că amenințările anotimpului rece, guturaiul, răcelile sau gripele de tip vechi sau nou, vor fi ținute la distanță.

Vremea rece amplifică afecțiunile articulare?

Este foarte important să ştim cum vremea rece poate afecta persoanele cu afecţiuni ale articulațiilor. În lunile reci, din cauza temperaturilor scăzute și activității fizice reduse, persoanele cu afecțiuni ale articulațiilor se confruntă cu dureri articulare și rigiditate.

Alimentația inadecvată și excesivă

Supraîncărcarea stomacului și a intestinelor cu alimente bogate în carbohidrați ca urmare a unui stil de viață nesănatos, duce la acumularea de gaze în intestine. De asemenea, combinațiile alimentare necorespunzătoare pot conduce la discomfort digestiv și la balonare.

Tombola Green Friday 2016 și-a desemnat câștigătorii

Walmark dorește să mulțumească tuturor clienților care au lansat comenzi în cadrul campaniei „Green Friday”.

Menține sănătatea prostatei cu trei substanțe active

Necesitatea imperioasă de a urina, micțiunile dificile sau întrerupte, incontinența urinară - toate acestea sunt manifestari ale afecțiunilor prostatei care, pe langă importante probleme de sănătate, pot produce și deteriorarea calității vieții sexuale.

Importanţa vitaminelor şi mineralelor pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor

Când te gândeşti la copii, primele lucruri care îţi vin în minte sunt energia fantastică şi pofta de viaţă pe care o au. Dincolo de percepţii însă, în spatele unui copil nu se ascunde întotdeauna un maratonist. O nutriţie lipsită de vitamine poate vlăgui orice mic năzdrăvan.

Osteoartrita și degradarea cartilajului articular

Cartilajul articular învelește extremitățile osoase ale articulațiilor, iar distrugerea lui determină apariția durerii și a rigidității articulare. Cele mai afectate articulații sunt articulațiile de la nivelul genunchiului, șoldului, mâinii și a coloanei vertebrale.

Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult

Se estimează că aproximativ 40 % dintre femei şi 12 % dintre bărbaţi prezintă cel puţin o infecție a tractului urinar într-un moment al vieţii. Cu toate că cele mai multe ITU răspund prompt la tratamentul antibiotic corect si nu prezintă complicaţii, majoritatea persoanelor care au suferit o ITU sunt de acord ca simptomele sunt mai mult decât supărătoare.

Fii “verde”, protejează planeta și iubește-ți copilul

A fi ”verde” (sau, altfel spus, “ecologist/eco”) înseamnă să îţi pese de mediul în care trăieşti, de planeta Pământ, şi să vrei o viaţă mai sănătoasă pentru tine şi familia ta; să crezi că Natura este perfectă, să înveţi să iubeşti tot ce înseamnă Viaţa, să îţi placă să observi această perfecţiune zi de zi şi să încerci să o protejezi, dăruind-o generaţiilor viitoare.