Articole pentru sănătatea ta și a familiei tale

Femei / Alimentația inadecvată și excesivă

Supraîncărcarea stomacului și a intestinelor cu alimente bogate în carbohidrați ca urmare a unui stil de viață nesănatos, duce la acumularea de gaze în intestine. De asemenea, combinațiile alimentare necorespunzătoare pot conduce la discomfort digestiv și la balonare.

Copii / Importanţa vitaminelor şi mineralelor pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor

Când te gândeşti la copii, primele lucruri care îţi vin în minte sunt energia fantastică şi pofta de viaţă pe care o au. Dincolo de percepţii însă, în spatele unui copil nu se ascunde întotdeauna un maratonist. O nutriţie lipsită de vitamine poate vlăgui orice mic năzdrăvan.

Bărbați / Menține sănătatea prostatei cu trei substanțe active

Necesitatea imperioasă de a urina, micțiunile dificile sau întrerupte, incontinența urinară - toate acestea sunt manifestari ale afecțiunilor prostatei care, pe langă importante probleme de sănătate, pot produce și deteriorarea calității vieții sexuale.

Seniori / Degradarea cartilajului articular în osteoartrită și tratamentul de întreținere

Osteoartrita este o afecțiune caracterizată prin degradarea cartilajului articular. Cartilajul articular învelește extremitățile osoase ale articulațiilor, iar distrugerea lui determină apariția durerii și a rigidității articulare. Cele mai afectate articulații sunt articulațiile de la nivelul genunchiului, șoldului, mâinii și a coloanei vertebrale.

Femei / Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult

Se estimează că aproximativ 40 % dintre femei şi 12 % dintre bărbaţi prezintă cel puţin o infecție a tractului urinar într-un moment al vieţii. Cu toate că cele mai multe ITU răspund prompt la tratamentul antibiotic corect si nu prezintă complicaţii, majoritatea persoanelor care au suferit o ITU sunt de acord ca simptomele sunt mai mult decât supărătoare.

Femei / Fii “verde”, protejează planeta și iubește-ți copilul

A fi ”verde” (sau, altfel spus, “ecologist/eco”) înseamnă să îţi pese de mediul în care trăieşti, de planeta Pământ, şi să vrei o viaţă mai sănătoasă pentru tine şi familia ta; să crezi că Natura este perfectă, să înveţi să iubeşti tot ce înseamnă Viaţa, să îţi placă să observi această perfecţiune zi de zi şi să încerci să o protejezi, dăruind-o generaţiilor viitoare.